پلو مخصوص اندونزی

پلو مخصوص اندونزی

مواد لازم :   

برنج  ۷۵۰ گرم
میگو تاره  ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوس  ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام  ۲۰۰ گرم
سیر  ۵۰ گرم
زنجبیل  ۱ قاشق مرباخوری
چاشنی هندی  ۱ قاشق مرباخوری
روغن  ۲۰۰ گرم
فلفل  قدری
نمک  قدری
طرز تهیه :برنج را بطریق کته ساده طبخ مینمائیم میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی ، زنجبیل ، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد می ریزیم می گذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آنرا با برنج می پوشانیم ، میگذاریم که کته دم بکشد.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا