مواد لازم :
برنج ۷۵۰ گرم
میگو تاره ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوس ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام ۲۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
چاشنی هندی ۱ قاشق مرباخوری
روغن ۲۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :برنج را بطریق کته ساده طبخ مینمائیم میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی ، زنجبیل ، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد می ریزیم می گذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آنرا با برنج می پوشانیم ، میگذاریم که کته دم بکشد.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.