“پنیرهای طعم‌دار” وسوسه‌تان نکند!

"پنيرهاي طعم‌دار" وسوسه‌تان نكند!

تمام پنیرها از “شیر گاو” تهیه می‌شوند اما امروزه پنیرهای طعم‌دار جدیدی در فروشگاه‌ها و مغازه به فروش می‌رسند که طعم‌های متفاوتی دارند.
پنیرهای طعم‌دار چربی زیادتری نسبت به پنیرهای معمولی دارند و معمولا درصد مواد نگهدارنده در آن‌ها به مراتب بیشتر است.گفتنی است، با اینکه نیرهای طعم‌داردر “شرایط بهداشتی” بیشتری تهیه می‌شوند اما مضرات زیادتری دارند.گفتنی است،‌ در ساخت پنیرهای طعم‌دار خمیرهایی به کار می‌برند که طعم و مزه آن‌ها ثابت بماند این خمیرها حاوی “جوش شیرین” فراوانی هستند که از “پروتئین” و “کلسیم” موجود در پنیر می‌کاهند.نتایج مطالعات نشان می‌دهند تنها مصرف یک قوطی کبریت پنیر در روز مجاز است و پنیرهای معمولی بهترین نوع پنیرها به شمار می‌آیند که می‌توانید در رژیم‌ها از آن‌ها استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا