تمام پنیرها از “شیر گاو” تهیه میشوند اما امروزه پنیرهای طعمدار جدیدی در فروشگاهها و مغازه به فروش میرسند که طعمهای متفاوتی دارند.
پنیرهای طعمدار چربی زیادتری نسبت به پنیرهای معمولی دارند و معمولا درصد مواد نگهدارنده در آنها به مراتب بیشتر است.گفتنی است، با اینکه نیرهای طعمداردر “شرایط بهداشتی” بیشتری تهیه میشوند اما مضرات زیادتری دارند.گفتنی است، در ساخت پنیرهای طعمدار خمیرهایی به کار میبرند که طعم و مزه آنها ثابت بماند این خمیرها حاوی “جوش شیرین” فراوانی هستند که از “پروتئین” و “کلسیم” موجود در پنیر میکاهند.نتایج مطالعات نشان میدهند تنها مصرف یک قوطی کبریت پنیر در روز مجاز است و پنیرهای معمولی بهترین نوع پنیرها به شمار میآیند که میتوانید در رژیمها از آنها استفاده کنید.
“پنیرهای طعمدار” وسوسهتان نکند!

- اردیبهشت 25, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 170 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پنیر, پنیرطعم دار, تغذیه, لبنیات
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶