مواد لازم:
سیب زمینی کوچک ۳۵۰ گرمروغن زیتون ۳ قاشق غذاخوریسیر ۲ حبهپیاز خلال شده ۱ عددپنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرمفلفل و نمک به اندازه لازمرزماری تازه خرد شده ۱ قاشق مرباخوریطرز تهیه:۱- فر را روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه ی فارنهایت گرم می کنیم. سیب زمینی ها را در آب جوش نیم پز می کنیم، سپس پوست کنده و به صورت حلقه های نه چندان نازک در می آوریم.۲- دو قاشق از روغن زیتون را در ماهی تابه گرم کرده، سپس سیب زمینی ها، سیر و نمک را اضافه می کنیم و حدود ۵ تا ۸ دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل نرم شوند.۳- خمیر پیتزا را پهن کرده و رویش را با یک قاشق روغن زیتون چرب می کنیم. سپس پیازهای خلال شده را روی آن پخش کرده و سیب زمینی ها را می چینیم.۴- فلفل، پنیر پیتزا و رزماری ( نوعی سبزی معطر برای خوش طعم کردن غذا ) را روی مواد قبلی می پاشیم. سپس حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که روی آن طلایی شود، در فر می گذاریم .
پیتزای سیب زمینی

- آذر 29, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 149 نفر
- برچسب ها : آشپزی, سیب زمینی ، رزماری, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶