پیتزای قارچ و ژامبون

پیتزای قارچ و ژامبون

شاید دغدغه خیلی از خانم های خانه دار علاقه بسیار زیاد فرزندان و اهالی خانه به پیتزا باشد .پیتزا یکی از غذاهای لذیذ و مقوی و پر کالری است که برای کودکان در حال رشدبه دلیل داشتن سبزیجات بالاخص قارچ بسیار مناسب است . پیتزاها انواع مختلفی دارند . با استفاده از دستور زیر شما می توانید به سادگی در منزل این غذای لذیذ را طبخ نموده و مصرف کنید . در اینجا به آموزش پیتزا با قارچ و ژامبون میپردازیم .مواد لازم :کره ۱ قاشق سوپخوریقارچ ۳۰۰ گرمکالباس ۱۰۰ گرمخمیر پیتزا ۱ عددسس مخصوص پیتزا قدریپنیر موزارلا ۲۵۰ گرمپنیر گودا ۱۵۰ گرمآویشن ۱ قاشق مربا خوریروغن زیتون ۶ قاشق سوپخوریفلفل قدرینمک قدری
طرز تهیه :خمیر را روی تخته آرد ریخته و ان را باز می کنیم و به شکل قارچ برش داده , سپس سینی فر را چرب نموده و خمیر های برش داده شده را روی آن قرار می دهیم . روی خمیر مقداری سس با قلم مو مالیده , پنیر گودا را رنده نموده نیمی از پنیر رنده شده را روی خمیر می ریزیم .قارچها را شسته و نازک برش میدهیم . ژامبون را به صورت مکعب های ریز خرد نموده , نیمی از قارچ خرد شده را با ژامبون مخلوط کرده , روی خمیر می ریزیم . بقیه قارچ ها را مطابق شکل چیده , نیمی دیگر از پنیر های رنده شده را روی آن می پاشیم و در آخر روغن زیتون را به پیتزا اضافه می کنیم .برای پختن پیتزا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم و به مدت ۲۵ دقیقه در کف فر , سپس به مدت ۱۰ دقیقه پیتزا را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم و فر را روی شعله بالا قرار می دهیم , پس از این پیتزا آماده است .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا