متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند به طور کلی افرادی که اندازه دور شکم آنها افزایش پیدا میکند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند.
آمارها نشان میدهد حدود ۷۰ درصد از بیماران مبتلا به کبد چرب، چاق هستند و از آنجا که چاقی در جوامع و گروه های سنی مختلف رو به گسترش است، شیوع این بیماری هم در حال افزایش است.
استفاده بیش از حد از غذاهای پرکالری یکی از عوامل موثر در شیوع بی رویه چاقی است. وقتی افراد این انرژی مازاد را با فعالیت بدنی مصرف نمیکنند، چربیها در اطراف شکم و سلولهای کبدی ذخیره میشوند و عملکرد این عضو حیاتی را با مشکل مواجه میکنند.
کبد چرب ساده معمولا به طور تصادفی تشخیص داده میشود و ۷۰ تا ۸۰ درصد مبتلایان به این بیماری نشانه ای ندارند و به دلیل ابتلا به بیماریهای دیگر به پزشک مراجعه میکنند و پزشک بر حسب اتفاق متوجه و با بررسی نتایج آزمایشات متوجه میشود که این بیماران به کبد چرب نیز مبتلا هستند البته در برخی موارد احتمال دارد که بیمار علاوه بر احساس خستگی، دردهایی نیز در ناحیه کبد داشته باشد.
بهترین راه برای تشخیص این بیماری، نمونه برداری از کبد است. پزشکان میگویند افراد چاقو دارای شکم بزرگ، مبتلایان به دیابت نوع دوم، مبتلایان به برخی از اختلالات چربی خون به خصوص چربی تری گلیسیرید یا نارساییهای قلبی، افراد الکلی، مبتلایان به سوء تغذیه، افرادی که به سرعت و غیراصولی لاغر شدهاند و کسانی که برخی داروها مانند داروهای کورتون و ضدتشنج مصرف میکنند در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند.
به نقل از ایسنا
چه افرادی بیشتر مستعد ابتلا به کبد چرب هستند؟

- آبان 18, 1393
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 171 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تری گلیسیرید, چاقی, چربیها, خستگی, کبدچرب, نارسایی قلب
اشتراک گذاری این صفحه در :

لقمه حلال در تربیت فرزندان
۱۴۰۴/۰۱/۲۴
مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶