مواد لازم:میگو ۳۰۰ گرمکدو سبز ۲ عددقارچ خرد شده ۲۵۰ گرمفلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد درشتروغن زیتون ۲ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوریپودر سیر ۱ قاشق مرباخوریفلفل سیاه ۱قاشق چای خوریریحان خشک ۱ قاشق مرباخوریپودر آویشن خشک ۱ قاشق مرباخورینمک به مقدار لازمطرز تهیه:- میگو ها را پوست می کنیم و رگ پشت آن ها را با چاقو پاک می کنیم.- کدوها را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را مکعبی خرد می کنیم.- قارچ ها را می شوییم و اگر قارچ درشت بود، آن را چهار قاچ می کنیم.سپس میگو و سبزیجات را با روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان، آویشن، نمک و آب لیموترش مخلوط می کنیم و می گذاریم ۲- ۳ ساعت بماند، سپس یکی در میان به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم.* می توان این مواد را به سیخ های کوچک کشید و روی ماهی تابه چدنی با روغن خیلی کم یا بدون روغن سرخ کرد.
کباب میگو و سبزیجات

- آذر 26, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 168 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, میگو ، قارچ ، روغن زیتون
اشتراک گذاری این صفحه در :

نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶