کلوچه ی ماهی

کلوچه ي ماهي

مواد لازم:
فیله ی ماهی قزل‌آلا ۵۰۰گرمسیب‌زمینی ۱عدد متوسطهویج ۱عدد متوسطپیاز ۱عدد متوسطسیر ۱حبهکنسرو نخودفرنگی یک چهارم پیمانهآبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوریپودر کاری نصف قاشق چای‌خورینمک به مقدار لازمزرده‌ی تخم‌مرغ ۱عدد برای تزیینزعفران آماده شده مقداری برای تزیینکنجد مقداری برای تزیینخمیر کلوچه به مقدار لازمروش پخت‌:سیب‌زمینی و هویج را آب‌پز کنید. بعد از سرد شدن سیب‌زمینی را پوست گرفته و همراه هویج نگینی خرد نمایید. پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را همراه با کره کمی تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه سیر را اضافه نمایید و کمی دیگر تفت دهید. سپس فیله ماهی را ریز خرد کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. پودر کاری، نمک، سیب‌زمینی و هویج خرد شده،نخودفرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید تا مواد سرد شود.خمیر کلوچه( طرز تهیه آن در پایین آمده است) را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده‌اید با وردنه باز کنید و به اندازه‌ی دلخواه با قالب گرد، قالب بزنید. از مواد آماده شده در بالا، ۲ قاشق غذاخوری در مرکز هر خمیر گذاشته و لبه‌های آن را ببندید. بعد مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و زعفران را با برس روی کلوچه بمالید و در صور دلخواه کمی دانه‌ کنجد روی آن بپاشید. آن‌گاه کلوچه‌های آماده شده را در فر با حرارت ۱۷۵درجه سانتی‌گراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت(که از قبل گرم شده) حدود۳۰- ۲۰دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح روی آن کاملاً طلایی شود.مواد لازم برای خمیر کلوچه:آرد حدود ۲ پیمانه (۲۰۰گرم)شیر پاستوریزه نصف پیمانه (۸۰ گرم)بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوریروغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خورینمک نصف قاشق چای‌خوریروش تهیه‌ی خمیر کلوچه:در یک ظرف مناسب شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری تبدیل شود که به دست نچسبد.آن‌گاه خمیر را کمی ورز دهید و به صورت گلوله در آورید. بعد در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در هوای آشپزخانه به مدت نیم ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد از این مدت خمیر آماده ی مصرف است .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید