یک کارشناس طب سنتی گفت: کمپوت و کنسروها به دلیل اینکه مواد نگه دارنده زیاد دارند، موجب کم خونی فقر آهن میشوند، بنابراین بهتر است افراد با میوههای سالم و تازه،کمپوتهای خانگی را تهیه کنند.
سید جواد علوی کارشناس طب سنتی، درباره میوههای گلخانهای و کمپوتهای کارخانهای، اظهار داشت: زمان رسیدن میوهها با زمان احتیاج بدن هماهنگی دارد و بنابراین مصرف میوه در غیر فصل خودش خود عاملی برای بیماری است.به گفته وی خیار برای رفع تشنگی در فصل تابستان بسیار مفید است همچنین این میوه در تابستان به عمل میآید که بیش از ۹۰ درصد آب دارد که برای رفع عطش ناشی از گرمای تابستان بسیار مفید است.این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: مصرف خیار در سایر فصول مانند زمستان موجب بروز بیماری های بلغمی میکند و مصرف میوههای گلخانهای و استفاده بیش از حد کودهای شیمیایی برای به عمل آوردن محصول خود عاملی برای بروز آلرژی ها و حساسیت های پوستی است.علوی گفت: کمپوت و کنسروها به دلیل اینکه مواد نگه دارنده زیاد دارند خود موجب کم خونی فقر آهن میشود بهتر است افراد با میوههای سالم و تازه کمپوتهای خانگی تهیه کنند.وی درباره آداب میوه خوردن افزود: به هنگام خوردن میوه حتما نام خدا یاد شود همچنین به هنگام میوههای نوبر خدا را شکر کرده و هر میوه را در فصلش باید مصرف کرد.این کارشناس طب سنتی ادامه داد: بهتر است میوهها با پوست خورده شود چرا که پوست میوه در معرض آفتاب مستقیم قرار گرفته و حاوی انواع ویتامینها و فیبر است که فیبر خود عامل تاظیم کننده حرکات رودهای است.علوی خاطرنشان کرد: همزمان چند نوع میوه با هم خورده نشود. همچنین، بعد از مصرف برخی میوهای آبدار مانند هندوانه آب خوردن مضر است و موجب بیماریهای گوارشی میکند.
کم خونی با مصرف کمپوت و کنسرو صنعتی
- شهریور ۳۰, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 107 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, فقرآهن, کم خونی, کمپوت, کنسرو, موادنگه دارنده