کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی صنعتی غنی از چربی و قند بهره میبرند در نوجوانی آی کیوی پایینترین در مقایسه با سایر کودکان درند.دکتر مریم غزالی متخصص تغذیه گفت: تفاوت بسیار زیادی بین کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی غنی از چربی و قند استفاده میکنند و کودکانی که تغذیه سالمتری شامل سالاد، میوه، ماهی و غلات دارند، وجود دارد کودکانی که تغذیه نادرستی دارند به مراتب از کودکانی که تغذیه سالمی دارند از IQ پایینتری برخوردارند. تفاوت در بهره هوشی کودکان (IQ) میتواند در زندگی و تحصیل آنها تاثیر شگرفی بگذارد.وی افزود: به عبارت سادهتر عادات غذایی در دوران کودکی بر درک و رفتار بزرگسالی افراد تاثیر میگذارد. مغز در طی سه سال اول زندگی سریعترین رشد خود را دارد، مصرف غذاهای سالم به رشد بهتر و سریع مغز کمک کرده و باعث میشود فرد آینده درخشانتری از نظر اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.غزالی در پایان اظهار داشت: البته نباید فراموش کرد که تحصیلات مادر، طبقه اجتماعی، استفاده از کتاب، رسانهها نیز عوامل دیگری هستند که در بالا رفتن آی کیو دخالت دارند.
کودکان با تغذیه ی نامناسب از IQ پایین تری برخوردار هستند

- آبان 11, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 172 نفر
- برچسب ها : IQ, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, چربی, قند, کودکان
اشتراک گذاری این صفحه در :

مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
آیا فکر می کنید زندگی شما به آخر خط رسیده؟
۱۳۹۱/۰۹/۰۹
چگونگی ظهور امام زمان (عج)
۱۳۹۲/۰۴/۲۴
جهان مجازي (اينترنت) و جوانان
۱۳۹۴/۰۶/۰۵