مرحوم صدوق از ابنعباس روایت مشروحى نقل کرده که پیامبر (ص) در آن، از ستمهائى که به اهلبیت (ع) مىشود خبر داده است، از جمله از مطالب آن روایت این است که فرموده:
امّا دخترم فاطمه (س)، او سرور بانوان دو جهان از اوّلین و آخرین است، او پارهى تن من، و نور چشم من، و میوهى دل من و روح من است که در وجود من مىباشد، او حوراء انسیّه است، چون در محراب عبادت خود در پیشگاه خدا به عبادت پردازد، نور او، براى فرشتگان آسمان مىدرخشد، چنانکه نور ستارگان براى اهل زمین مىدرخشد، خداوند به فرشتگانش مىفرماید:
«اى فرشتگان من، کنیز مرا که سرور کنیزان من است، بنگرید که در پیشگاه من براى عبادت ایستاده، مشاهده کنید که چگونه از خوف من، اندامش مىلرزد و با همهى قلبش به عبادت من رو آورده است، شما را گواه مىگیرم که من: شیعیان او را از آتش، ایمن ساختم. (یا گواهى مىدهم نزد شما، که شیعیان او را از آتش دوزخ ایمن ساختم). (۱)
مؤلّف گوید: پیامبر (ص) بعد از این گفتار فرمود: من هرگاه فاطمه (س) را مىنگرم به یاد حوادث و مصائبى مىافتم که بعد از من بر او وارد مىگردد، گوئى مىنگرم که پریشانى وارد خانهى او شده، و به او بىاحترامى مىشود، و حقّش غصب مىگردد، و از دستیابى به ارزش بازداشته مىشود، و پهلویش شکسته مىشود و فرزندش سقط مىگردد، او ندا مىکند:
یا مُحَمَّداهُ! جوابى نمىشنود یارى مىطلبد ولى کسى او را یارى نمىکند، همواره بعد از من محزون و غمگین و گریان است، گاهى بیاد مىآورد که وحى از خانهاش قطع شده، و زمانى بیاد مىآورد که به فراق من مبتلا گشته، و نیمههاى شب وحشتزده مىشود از این رو که صداى قرآن مرا هنگام نماز شب، همواره مىشنید، ولى اینک نمىشنود، سپس خود را پس از آنکه در دوران پدر، عزیز مىیافت، پریشان و غمزده مىیابد، در این هنگام خداوند، فرشتگان را مونس او مىسازد، فرشتگان با او همسخن مىشوند چنانکه با حضرت مریم همسخن مىشدند، و فرشتگان خطاب به او مىگویند:
یا فاطِمَهُ اِنَّ اللَّهَ اِصْطَفاکِ وَ طَهَّرَک وَ اصْطَفاکِ عَلى نِساءِ الْعالَمِینَ، یا فاطِمَهُ اُقْنُتِى لِرَبِّکِ، وَاسْجُدِى وَارْکَعِى مَعَ الرّاکِعینَ.
«اى فاطمه! خداوند ترا اختیار کرد و برگزید و پاک ساخت و بر همهى بانوان جهانیان، ممتاز نمود، اى فاطمه! خداى خود را عبادت و سجده کن و با راکعان درگاه خدا، رکوع بجاى آورد». سپس گوئى مىبینم که او دردمند و بیمار شده، و نیاز به پرستار دارد، خداوند حضرت مریم دختر عمران را به پرستارى او مىفرستد، تا از او پرستارى کند، در آن وقت با خدا چنین راز و نیاز مىکند:
«خدایا از زندگى سیر و خسته شدهام و از دنیاپرستان افسرده گشتهام، مرا به پدرم ملحق کن». خداوند او را به من ملحق مىسازد، او نخستین فرد از اهلبیت من است در حالى که محزون و غمگین است و حقش غصب شده، و او را کشتهاند، به من مىپیوندد، در این هنگام به خدا عرض مىکنم: «خدایا کسانى را که به او ظلم کردند، از رحمت خود دور کن، و آنان را که حق او را غصب کردند، مجازات فرما، و آنان را که او را پریشان نمودند، خوار نما، و آنان را که به پهلوى او ضربت زدند و کودک او را سقط نمودند، در آتش دوزخ، مخلّد کن».
در این هنگام، فرشتگان مىگویند: آمین: «خدایا به استجابت برسان».
________________________________________
1ـ اشهدُکُمُ اِنّى قَدْ اَمِنْتُ شِیعَتَها مِنَ النَّار.
گفتار پیامبر در شأن فاطمه زهرا (س) و آینده ایشان

- آبان 4, 1393
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 225 نفر
- برچسب ها : آینده, پیامبر, چهارده خورشید, حضرت زهرا, حضرت زهرا (س), شان, فضائل
اشتراک گذاری این صفحه در :

نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶