یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه توصیه کرد

یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه توصیه کرد

حتی‌الامکان از فریز کردن آب و مواد غذایی در ظروف پلاستیکی و یک‌بار مصرف پرهیز کنید. 

یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه با بیان این که تغییر سبک زندگی امروزی و شاغل بودن همسران در خانواده‌ها بخصوص زوج‌های جوان باعث شده اغلب مصرف غذاها به‌سمت مواد فریز شده برود، توصیه کرد: حتی‌الامکان از فریز کردن آب و مواد غذایی در ظروف پلاستیکی و یک‌بار مصرف پرهیز کنید. دکتر ربابه شیخ‌الاسلام ، ضمن بیان مطلب فوق گفت:

بهتر است حداقل ۲ بار در هفته از سبزیجات تازه در کنار غذاها استفاده شود و حداقل یک روز در هفته را برای آماده‌سازی غذای تازه و البته سالم بگذارید و در صورت امکان، سالاد را به صورت خانگی تهیه کنید.

وی افزود: امروزه کمتر از شیشه‌های سنگین و قدیمی برای مصرف آب استفاده می‌شود و اغلب پس از استفاده از آب‌های معدنی، ظروف آن را دوباره پر کرده در فریزر می‌گذارند که در این مورد توصیه اکید بر خودداری از استفاده مجدد این ظروف به خصوص به صورت فریز شده آن می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا