مواد لازم :سیب زمینی= نیم کیلوگوجه فرنگی= ۲ عدد متوسطنخود فرنگی= ۲۰۰ گرمکالباس=۳۰۰ گرمخیار شور= ۳۰۰ گرمسس مایونز= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
سالاد اندونزی
- دی ۱۳, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 115 نفر
- برچسب ها : آشپزی, اندونزی, سالاد, سیب زمینی, فوت کوزه گری, نخود فرنگی