مواد لازم :
زردآلوی تقریباً سفت ۲/۵کیلوشکر۵/۱ کیلوآب۲ لیوانآبلیمو۲ قاشق غذا خوریطرز تهیه:
زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و کنار بگذارید .شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنک شود.سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یکنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد ولی له نشود.در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود.سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید
مربای زردآلو

- دی 7, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 146 نفر
- برچسب ها : آبلیمو, آشپزی, زرد آلو, شکر, فوت کوزه گری, مربا, نوشیدنی و دسر
اشتراک گذاری این صفحه در :

مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶