مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرمفلفل دلمه سبز=۴ عددزیتون=۱۰ عددکنسرو قارچ=۱ قوطیپیاز=۲ عدد بزرگرب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوریروغن زیتون=بقدر کافیپنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافینان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازمنمک و فلفل=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پیتزا:
سس گوجه فرنگی=نصف لیوانسیر=۶ حبهروغن زیتون=۴ قاشق سوپخوریپور آویشن=۲ قاشق سوپخورینمک و فلفل=بقدر کافیطرز تهیه:
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم.نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
طرز تهیه سس:سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پودر آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا آماده شود.
مینی پیتزا کوچک
- آذر ۲۹, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 100 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, مینی پیتزا ، نان ساندویچ ، سس پیتزا