مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
* ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری کره* یک عدد موسیر خشک* ۲ حبه سیر (ریز خرد شود )* ۱۱۵ گرم یا ۵/۱ پیمانه قارچ (حلقه شده )* یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز*یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی*۸ عدد قلوه گوسفند (به صورت طولی نصف شود )* ۲ قاشق سوپخوری جعفری تازه خرده شده* نمک به میزان لازمطرز تهیه:۱- ابتدا موسیر را در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را ریز خرد کنید. حالا تابهای را آماده کرده و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.پس از آن موسیر خرد شده را به همراه سیر و قارچ حلقهحلقه شده به مدت ۵ دقیقه در کره تفت دهید. حالا به آن فلفل و رب گوجهفرنگی اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.۲ – قلوهها را- که پیش از این پوسته نازک رویشان را کندهاید – به این مخلوط اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه به همراه سیر و قارچ و موسیر تفت دهید.در پایان، جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و میل کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری آب لیموترش نیز روی این خوراک بریزید تا کمی طعم ترشی بگیرد.مدت زمان مورد نیاز برای پخت این غذا حدود یک ربع است.نکات :۱- در صورتی که میخواهید قلوهها مغزپختتر شده و سرعت پخت آنها بالاتر رود، آنها را ریزتر خرد کنید.۲- هنگام پخت قلوهها در ظرف را بگذارید تا همزمان با تفت دادن بپزد.۳- در پایان و پیش از سرو، مقداری نمک نیز روی این خوراک بپاشید.
خوراک قلوه و قارچ
- آذر ۱۶, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 143 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, قلوه ، قارچ ، موسیر