پاپریکا یا فلفل دلمه ای پاپریکا، ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.
این ادویه بسیار خوش طعم و رنگ انواع متفاوتی دارد و طیفی از طعم ملایم تا بعضا تند را در بر می گیرد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. این افزودنی بسیار مشابه فلفل دلمه ایی است اما عطر قوی تری دارد و بر خلاف ظاهر غلط اندازش اغلب طعم تندی نیز ندارد. این گرد را می توان جایگزین رب گوجه نمود. از جمله سبزیجات مفیدی که به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی “کلروفیل” و ویتامین نقش مهمی در تقویت قلب، باز کردن رگهای خونی و رفع گرفتگی آنها، بازی کرده و به سبب وجود کافی ویتامین K در آن یکی از بهترین داروها و سبزیجات ضد خونریزی است. این نوع فلفل منبع خوبی نیز از ویتامین C , بتاکاروتین و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان)به شمار می رود.فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ و سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C هستند.فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی گبتاکاروتین” نیز هست (بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) “بیوفلاونیدن” هم که از آنتی اکسیدان ها محسوب میشود همانطور که قبلاً گفته شد از فعالیت “رادیکال های آزاد” جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری می کند. این سبزی حیاتی تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. این نوع فلفل در رنگهای سبز، زرد و قرمز وجود دارد.
این ادویه “سوء هاضمه” را از بین می برد

- اردیبهشت 24, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 205 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پاپریکا, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, سوء هاضمه, فلفل دلمه ای
اشتراک گذاری این صفحه در :

هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
زيارت قاچاقي
۱۳۹۶/۰۳/۱۴
چشمانتان را تغذیه کنید
۱۳۹۵/۰۶/۱۲
پدر ، معلم خانواده
۱۳۹۳/۰۹/۳۰