مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند و موجب کاهش حساسیت در فصل بهار میشود.
مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز حساسیتهای فصلی بهار پیشگیری مینماید، تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژیهای ایجاد شده در فصل بهار میشود.
همچنین در فصل بهار گردهافشانی درختان و گلها موجب بروز حساسیت میشود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز میکند.
لازم به ذکر است؛ مصرف هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری می کند.
این مواد غذایی در فصل بهار به کمک شما می آیند

- تیر 28, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 145 نفر
- برچسب ها : آلرژی ها, آنتی اکسیدان ها, بهداشت و سلامت, تغذیه, حساسیت فصلی
اشتراک گذاری این صفحه در :

آسایش و آرامش دوران بارداری
۱۴۰۴/۰۱/۲۵
لقمه حلال در تربیت فرزندان
۱۴۰۴/۰۱/۲۴
مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
فتنه در قرآن
۱۳۹۱/۰۹/۱۶
وظيفه مدعيان انتظار
۱۳۹۳/۰۸/۲۹
شلمچه
۱۳۹۳/۰۷/۱۱