این ۵ خوراکی “آلرژی چشم” را تشدید می‌کند!

این ۵ خوراکی "آلرژی چشم" را تشدید می‌کند!

آلرژی در هر قسمت از بدن ایجاد می‌شود، اگر در موضع چشم اتفاق بیفند آلرژی چشمی را ایجاد می‌کند که بیشتر فصلی بوده و در بهار و پاییز شیوع بیشتری دارند.
علی میرزاجانی، متخصص اپتومتریست  گفت: آلرژی چشمی بیماری است که در موضع دو چشم ایجاد می‌شود که بیشتر فصلی است و در بهار و پاییز بیشترین شیوع را دارد. 
وی افزود: این بیماری در افرادی که پیشینهٔ وراثتی دارند، ایجاد می‌شود که سیستم ایمنی بدن آنها نسبت به مواد حساسیت زا آلرژی نشان می‌دهد. وی ادامه داد: قرمزی، آبریزش چشم و پلک زدن مکرر از علائم این بیماری است.  وی تصریح کرد: بعضی از غدا‌ها از جمله: سوسیس، کالباس، بادمجان، گوجه فرنگی، ‌و ادویه جات باعث تشدید آلرژی چشم می‌شود.  دکتر میرزاجانی خاطر نشان کرد: شستشوی چشم با سرم نمکی، استفاده از قطره‌های موضعی و کورتون‌ها از راههای درمانی این بیماری است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا