جعفری Parslery

جعفري Parslery

جعفری Parslery                                                                                                             نام علمی Petroselinum sativum

گیاه شناسی
جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا ۷۰ سانتیمتر می رسد . برگهای آن برنگ سبز تیره و دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شکل با تقسیمات رفعی است .
گلهای جعفری کوچک برنگ مایل به سبز و بصورت چتر یم باشد میوه آن کوچک به درازای ۲ میلیمتر و به قطر یک میلیمتر و دارای بوئی معطر استخواص داروئی: خواص تخم جعفری
تخم جعفری از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .۱)ضد نفخ شکم است .
۲)شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
۳)ادرار آور و قاعده آرو است .
۴)برای درمان تب نوبه بکارمی رود .
خواص ریشه جعفری
۱)ریشه جعفری اشتها آور است .
۲)ادرار آور و قاعده آور است .
۳)سنگ کلیه را دفع می کند .
۴)برای درمان اسهال باید ۲۰ گرم ریشه جعفری را در یک لیتر آب دم کرده و تنقیه کنید .
۵)دم کرده ریشه جعفری برای درمان تنگی نفس بکار می رود.
۶)برای درمان سرخک مفید است .خواص برگ و ساقه جعفری۱- برای رفع لکه ها و جوش های صورت دم کرده جعفری را روی پوست صورت بمالید .
۲-برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.
۳-دم کرده جعفری ضد تب است .
۴-دم کرده برگ جعفری برای بواسیر و سنگ کلیه مفید است .
۵-خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک می کند .
۶-بعد از خوردن سیر برای برطرف کردن بوی دهان جعفری بجوید.
۷-جعفزی نفس را خوشبو می کند.
۸-برای درمان ضرب خوردگی و خون مدرگی له شده برگ و ساقه جعفری را روی عضو ضرب دیده بگذارید .
جعفری یک نوع سبزی محسوب میشود اما ریشه و تخم آن هم خاصیت درمانی دارد که در زیر خواهد آمد.جعفری؛ خوش بوکننده طبیعی دهان
گاهی اوقات ممکن است دهان شما بوی بد و نامطبوع بگیرد که هم برای خودتان و هم برای دیگران آزار دهنده است و چه بسا که حتی شما را از ارتباط گرفتن با دیگران گریزان میکند.
گاهی خوردن پیاز و سیر در آخرین وعده غذایی موجب بوی نامطبوع دهان میشود.
سایت اینترنتی ارگانیک به تازگی مقالهای را منتشر کرده که در آن سه شگرد خانگی ساده و بی دردسر برای رفع بوی بد دهان و مطبوع کردن بازدم ارائه شده است.
هر یک از این سه روش به پاکسازی فضای دهان کمک میکنند و میزان مواد سمی را در آن به حداقل میرسانند. این سه راهکار عبارتند از:۱- جویدن مقداری سبزی جعفری بعد از غذا که به تازه شدن بازدم کمک میکند. جعفری منبع غنی از کلروفیل است که به عنوان یک خوشبوکننده طبیعی دهان عمل میکند. این سبزی هم چنین مثل یک خنک کننده طبیعی در دهان احساس تازگی و تمیزی ایجاد میکند.
۲- مسواک کردن با جوش شیرین نیز در رفع بوی نامطبوع دهان بسیار موثر است چون مولکولهای بو را به خود جذب میکند و خواص ضدباکتریایی دارد. برای این منظور مقداری جوش شیرین روی مسواک خود بریزید و دندانها و روی زبان را با آن مسواک بزنید تا تاثیر معجزه آسای آن را در پاکسازی دهان مشاهده کنید.
۳- استفاده از چاشنیهای معطر مثل میخک، دانههای هل و رازیانه نیز پس از هر وعده غذایی در رفع بوی بد دهان بسیار موثر است. این چاشنیهای گیاهی خواص ضدمیکروبی دارند و بهداشت دهان و دندانها را بهبود میبخشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا