خورش قرمه سبزی

خورش قرمه سبزی

یکی از لذیذ ترین غذا های ایرانی ها که بسیار نیز محبوب می باشد خورش قرمه سبزی می باشد که ما امروز آن را به طور کامل آموزش می دهیم و شما را دعوت به صرف آن می کنیم ، چرا که تمام مواد مورد استفاده در آن دارای خاصیت غذایی کامل و غنی می باشد.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر :تره،جعفری،کمی شنبلبلهیک کیلو 

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو 
لوبیای قرمز۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
 لیمو عمانی درسته۳ تا ۴ عدد گرد لیمو یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل )پیاز۲ عدد متوسطروغن۲۵۰گرم (یک پیمانه) 

چگونگی پخت۱- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .
2- سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد.۳- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود وخواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .۴- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تاحدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهیدکه گوشت  قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و درفریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .۵- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشهدر این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید کهتا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد کرده تا خورشت تقریبا بپزد و بعدکه آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع شود .۶- خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافهکنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافهنمایید. 
چند تا نکته باعث خوشمزه تر شدن خورشت قرمه سبزی شما میشه :۱- با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه ترمیشه۲- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن خورشت شما میشه ( البته اگر وقت کافی دارید ) خورشت باید در پایانپخت قشنگ روش روغن بندازه۳- بعضی ها هم معتقدند خورشت قرمه سبزی رو بعد از پخت قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشهو اونو دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاریم و این عمل خورشت رو خوش طعم تر میکنهنوش جان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید