اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت میدهیدو برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شبها شامی سبک و بهاصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو میخورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شدهاید، میتوانید گزینههای دیگری را نیز امتحان کنید؛ بهعنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است که به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.مواد لازم برای ۴تا ۶نفر:- باقالای ریز؛ ۹۰۰گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)- روغن زیتون؛ ۴قاشق سوپخوری- گوجهفرنگی؛ ۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴قسمت تقسیم شود)- سیر؛ ۴حبه (رنده شود)- پنیر فتا؛ ۱۱۵ گرم (خرد شود)-شوید تازه خردشده؛ ۳قاشق سوپخوری-زیتون ساده؛ ۱۲عدد-نمک و فلفل به مقدار کافی-شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیینروش پخت:۱ – باقالا را در قابلمهای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.نکته: میتوانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.۲ -تابهای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجهفرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید که گوجهفرنگیها تغییر رنگ پیدا کنند.۳ -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجهفرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان کاسهای بلوری آماده کرده و باقالا را بههمراه مخلوط گوجهفرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.نکته : برای آنکه این سالاد کمی ترشمزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.نکته: با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید.
سالاد باقلا و پنیر
- دی ۲۹, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 98 نفر
- برچسب ها : آشپزی, باقالا, پنیر فا, زیتون, سالاد, فوت کوزه گری, گوجه فرنگی