مارمالاد یکی از انواع مرباهاست، با این تفاوت که حالت ژلاتینی داشته و بافت آن بدون نمایان بودن تکه ها یا خود میوه یا سبزی، یکنواخت است.
مارمالاد را میتوانید همراه بیسکویت کم شیرین، یا انواع نانها به خصوص نان جو یا نان تست، به عنوان عصرانهای سالم، جایگزین تنقلات ناسالم فرزندانتان کنید.
اگر فرزند شما به میوه خرمالو علاقه مند است، مارمالاد آن را درست کرده و او را با ساندویچ مارمالاد خرمالو خوشحال کنید.
مواد لازم:- خرمالوی بزرگ و رسیده ۳ عدد- شکر ۲ پیمانه- پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری- آب ۳ قاشق سوپخوری- وانیل یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه:- ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید. اگر خرمالوها رسیده باشند، این کار به راحتی انجام میگیرد، در غیراین صورت میتوانید ابتدا آنها را در قابلمهای حاوی آب داغ بیندازید و بعد از ۳ دقیقه به ظرف حاوی آب سرد منتقل کنید. به این ترتیب پوست آنها به راحتی جدا خواهد شد.- پس از پوست کندن خرمالوها، آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید تا له شوند و در واقع پورهای از خرمالو ایجاد شود.نکته: با توجه به اینکه بعضی از خرمالوها دارای هسته هستند، پیش از ریختن آنها داخل دستگاه خردکن، هسته داخل گوشت خرمالو را درآورید، زیرا هسته به تیغه دستگاه صدمه خواهد رساند.- حالا خرمالوهای له شده را داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.- همزمان در یک کاسه کوچک فلزی ۳ قاشق سوپخوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید. بعد یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین – با حرارت غیرمستقیم – کاملا در آب حل شود.- حالا ژلاتین مایع را به خرمالوهای له شده اضافه کنید. پس از آن، وانیل را افزوده و مخلوط را خوب هم بزنید.- قابلمه حاوی مواد را یک ساعت و نیم روی حرارت کم اجاق گاز قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید.توجه داشته باشید که به طور کلی برای آماده شدن این مارمالاد، حدود ۲ ساعت زمان لازم است.
مارمالاد خرمالو
- آذر ۲۶, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 100 نفر
- برچسب ها : آشپزی, خرمالو ، عصرانه سالم, فوت کوزه گری, نوشیدنی و دسر