بهتر است این نان خوشمزه و مقوی را با موزهای کاملا رسیده تهیه نموده و میل کنید.
مواد لازم :
گردو: یک پیمانه یا ۱۱۵ گرم، به صورت درشت خرد شده باشد.
آرد: ۲۳۰گرم
شکر: ۴/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۴/۱ قاشق چای خوری
نمک: ۴/۱ قاشق چای خوری
دارچین: یک قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ: ۲عدد که به صورت سبک همزده باشد.
کره بدون نمک: ۱۱۳ گرم، ابتدا ذوب شده، سپس سرد شده
موز بزرگ و کاملا رسیده: ۳ عدد یا ۴۵۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد از پیش حرارت دهید و سینی مشبک فر را در قسمت وسط فر قرار دهید. یکقالب به ابعاد( ۸ * ۱۳ * ۲۳) سانتی متر انتخاب کنید و کف آن را چرب و آردی کنید و کنار بگذارید. گردوها را روی سینی فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که کمی برشته شوند آن ها را حرارت دهید، سپس بگذارید خنک شوند. در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و گردوها را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، موزهای پوره شده، تخم مرغ ها، کره ذوب شده و وانیل را با هم مخلوط کنید و با یک قاشق چوبی آنقدر آن ها هم زنید تا مخلوط آبکی به خمیر سفتی تبدیل شود. مایه آماده شده را درون قالبی که قبلا آماده کرده اید بریزید. نان موز را به مدت ۶۰ – ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ مایل به قهوه ای شود و اگر یک خلال دندان را درون آن فرو کردید تمیز بیرون بیاید، حرارت دهید.پس از اینکه کمی خنک شد آن را از قالب بیرون آورید. نان موز را می توانید در فریزر نیز نگه داری کنید.