پلوی نخود فرنگی یک غذای پاکستانی است.
مواد لازم:برنج چهار پیمانهفلفلسیاه چهار دانهنخودفرنگی نیم کیلوگرمپیاز دو عددسیر چهار حبههل چهار عددهویج یک عددنمک، زردچوبه، روغن و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را به مدت ۴۵ دقیقه با نمک خیس میکنیم. پیازها را رنده کرده و با زردچوبه تفت میدهیم، سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و سرخ میکنیم. بعد هویج رنده شده را اضافه کرده و به آن دانههای فلفلسیاه و هل آسیابشده اضافه میکنیم، وقتی عطر آن در فضا پیچید، نخودفرنگیها را اضافه کرده و در مرحله آخر دارچین ریخته و خاموش میکنیم و مواد فوق را در برنج ریخته و میگذاریم پخته شوند تا آب آن تمام شود، سپس دمکنی را میگذاریم تا دم بکشد.در صورت تمایل میتوانیم، گلکلم را هم اضافه کنیم یا برنج را به صورت آبکش بپزیم.
نخود فرنگی پلو
- آذر ۱۲, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 100 نفر
- برچسب ها : آشپزی, پاکستانی ، نخود فرنگی ، هویج ، گل کلم, غذا, فوت کوزه گری