مواد لازم :۱۷۵ گرم میگوی پاک شدهدو ساقه پیازچه۵۰ گرم کنجددو قاشق چایخوری پودر زنجبیلدو حبه سیر له شدهیک قاشق غذاخوری آرد ذرتشش عدد نان تستنصف قاشق غذاخوری کرهدو عدد سفیده تخم مرغبه میزان لازم نمک و فلفل سیاهدو قاشق غذاخوری سویا سسبه میزان لازم روغن نباتیطرز تهیه :ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، کره ، تخم مرغ و نمک و فلفل را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یک مایه ی خمیری شکل به دست آید .مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یکنواخت روی هر یک از نان های تست قرار می دهیم.روی سطح مواد را با کنجد پوشانده و با فشار دست کنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می کنیم.به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.
کنجد و میگو

- آذر 29, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 148 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, میگو ، کنجد ، نان تست
اشتراک گذاری این صفحه در :

عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶