مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند و موجب کاهش حساسیت در فصل بهار میشود.
مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز حساسیتهای فصلی بهار پیشگیری مینماید، تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژیهای ایجاد شده در فصل بهار میشود.
همچنین در فصل بهار گردهافشانی درختان و گلها موجب بروز حساسیت میشود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز میکند.
لازم به ذکر است؛ مصرف هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری می کند.
این مواد غذایی در فصل بهار به کمک شما می آیند
- تیر ۲۸, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 104 نفر
- برچسب ها : آلرژی ها, آنتی اکسیدان ها, بهداشت و سلامت, تغذیه, حساسیت فصلی