مواد لازم : مرغ ۷۵۰ گرم سبزیپلویی (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم برنج پنج پیمانه گردغوره نصف پیمانه نمک و فلفلسیاه به میزان لازم پیاز دو عدد رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم گوجهفرنگی یک عدد کرفس یک شاخه طرز تهیه: برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار میگذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیمپز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابهلای آن اضافه میکنیم. سپس به مرغ نیمپز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار میگذاریم، برنج آبکششده را در قابلمه ریخته و مرغها را روی آن میچینیم و روی مرغها را پیاز خام خلال شده میریزیم. گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها میگذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره میپاشیم و بقیه برنج را اضافه میکنیم، اجازه میدهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغها را روی برنج قرار میدهیم و آن را سرو میکنیم.نکته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانیتری پخته شود تا مرغ کاملا مزهدار و ترش شود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.