شنیسل گوشت

شنیسل گوشت

مواد لازم:فیله راسته یا ران گوساله ۵۰۰ گرمآرد ساده یک چهارم فنجانتخم مرغ زده شده یک عددشیر یک چهارم فنجانپودر نان خشک یک دوم فنجانروغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوریکره ی پاستوریزه ۳۰ گرمطرز تهیه:ابتدا چربی گوشت را گرفته، سپس با گوشت کوب آهسته بدون این که گوشت را له یا سوراخ کنیم، می کوبیم تا نازک شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو می بریم. در انتها گوشت را در پودر نان خشک می غلطانیم. و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ کردن، یک ساعت در یخچال بگذاریم.بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید