یک کارشناس تغذیه، ویتامین “C” را در سلامت لثه، افزایش سطح ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای ویروسی موثر دانست.آرزو کاوهای ، کودکان زیر پنج سال را نسبت به افراد دیگر آسیب پذیرتر دانست و افزود: علاوه بر کودکان، سالمندان نیز در اولویت مصرف ویتامین سی قرار دارند.وی انواع مرکبات، گوجه فرنگی، میوهها و سبزیجات تازه را سرشار از ویتامین “سی” دانست و تصریح کرد: اگر مواد غذایی حاوی ویتامین C در معرض گرما، حرارت، نور و هوا قرار گیرند از خاصیت آنها کاسته میشود.کاوهای اظهار کرد: اگر گوجه فرنگی پخته شود ویتامین خود را ازدست می دهد پس بهتر است به صورت خام مصرف شود و آبلیمو را باید در ظروف شیشهای تیره رنگ نگهداری کرد تا خاصیت خود را از دست ندهد.این کارشناس تغذیه مصرف ویتامین C را برای همه افراد ضروری دانست و افزود: چنانچه فرد کمبودی در دریافت ویتامین C نداشته باشد با مصرف این ویتامین، میزان اضافی دفع و در غیر این صورت جذب بدن می شود.
معجزه ویتامین C
- آذر ۱۱, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 89 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, روانشناسی