جو پوست گرفته ۰.۵ کیلو
برنج ۲۵۰ گرم
کشک ۷۵۰ گرم
تره فرنگی ۷۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده قدری
پیاز قدری
لبو ۱ کیلوطرز تهیه :
اول جو را بار کرده پس از یکساعت ، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود ،سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آنرا با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی سرخ نموده در آش بریزید همینکه آش خوب پخته شد ، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید .
بعد لبوی پخته را بقطعات ریز بریده بهمراه نعناع داغ روی آش بریزید.
آش جو

- آذر 7, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 136 نفر
- برچسب ها : آش جو, آشپزی, جو پوست گرفته ، لبو ، کشک ، نعناع داغ, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

لقمه حلال در تربیت فرزندان
۱۴۰۴/۰۱/۲۴
مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
اخلاق عرفاني در مسيحيت
۱۳۹۳/۰۹/۱۷
شب اول عروسي (شب زفاف)
۱۳۹۴/۰۵/۲۷
زني دارم فلك تايش نديده
۱۳۹۱/۱۱/۱۵