آش دندونی

آش دندونی

مواد لازم :

گندم پوست کنده     ۱ لیواننخود                      ۱ لیوانلوبیا سفید             ۱ لیوانعدس                    ۱ لیوانماش                     ۱ لیوانپیاز داغ                  ۲ قاشق غذاخوریآب گوشت              به مقدار لازمنمک                     به مقدار لازمطرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا