مواد لازم :
برنج ۳۷۵ گرمسبزی آش ۱ کیلوفلفل قدریزردچوبه قدرینمک قدریآب زرشک ۵ فنجانلپه ۷۵ گرمپیاز ۲۷۵ گرمنعناع ۳ قاشق سوپخوریگلپر قدریطرز تهیه :
سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تابه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب زرشک ، در آش بریزید .سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزیداگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش آلو بخارا بپزیم ، بجای آب زرشک هر یک از مواد فوق ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بدست آید .