آش سیرابی

آش سیرابی

 

مواد لازم:
سیرابی= یک عددسیر =۲ حبهپیاز=۲عددنخود و لوبیا=مجموعاً یک استکانعدس=یک استکانماش =یک استکانگندم=یک استکانجو پوست کنده یک استکانبرنج =۴/۱ استکانسبزی آش خرد شده=۲۵۰ گرمنمک و فلفل و ادویه=به میزان لازمروغن =به میزان لازمطرز تهیه:
سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از ۴ یا ۵ ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از ۳ ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا