آغوش همسر و تاثیر روانشناختی آن بر فرد و کیفیت رابطه

آغوش همسر و تاثیر روانشناختی آن بر فرد و کیفیت رابطه

با خواندن این مطلب دیگر از در آغوش گرفتن همسرتان دریغ نمی‌کنید

در آغوش گرفتن یکدیگر می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد و یکی از راه‌های ابراز احساسات است. ولی تاثیری حیرت انگیز بر سلامت انسان دارد. بغل کردن به انسان احساس آرامش داده و فواید بسیاری بر ذهن و جسم ما دارد.

اهمیت آغوش و تاثیر آن بر عمکرد جسم

آغوش همسر می‌تواند مشکلات و ناامیدی‌های روز را از بین ببرد. در واقع آغوش یک درمان بدون عوارض است برای مشکلات و بیماری‌ها و یک راه علمی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن.

کاهش فشارهای روانی: از دیدگاه فیزیولوژیک بغل کردن باعث ترشح هورمون‌هایی در بدن میشود کـه بـه نوبه خود عملکرد‌های مثبتی در ذهن پدید می‌آورد کـه بـه کاهش استرس و فشار عصبی کمک می کند.

ریکاوری بدن: اوکسیتوسینی که هنگام در آغوش گرفته شدن در جریان خون‌مان ترشح می‌شود، به بدن کمک می‌کند تا سریع‌تر عضلات را بازسازی کند و این کار از طریق توانمند کردن چربی جهت تبدیل شدن به انرژی و به کار رفتن برای ترمیم عضلات، صورت می‌گیرد. میزان ایده آل اوکسیتوسین در خون، منجر به تبادل بهتر انرژی شده و بنابراین، عضلات بهتر ترمیم شده و رشد می‌کنند.

بالا بردن کیفیت خواب: آغوش موجب ترشح سروتونین در مغز شده که آرام سازی سیستم عصبی را در پی دارد. وقتی سیستم عصبی آرام می‌گیرد، بدن می‌تواند به خوابی عمیق‌تر و راحت‌تر فرو برود.

آغوش تاثیر شگرفی در بالا بردن کیفیت رابطه دارد

از دیدگاه روانشناختی زمانی کـه شـما یک دیگر را در آغوش میگیرید در واقع یک ارتباط غیرکلامی بسیار قوی برقرار میکنید کـه از طریق آن می توانید مفاهیمی عمیق رابه طرف مقابلتان منتقل کنید کـه کلام از انتقال آن درمانده اسـت.

در آغوش کشیدن بـه برقرای و دوام رابطه کمک می کند. متخصصین حوزه روابط انسانی طی مطالعات مختلف روی تاثیر تماس و لمس بر کیفیت روابط عنوان نموده‌اند کـه برقراری تماس فیزیکی باعث ایجاد حس اعتماد و صداقت متقابل در افراد می شود.

آغوش، جریان دو سویه زندگی را به زوجین یادآور می‌شود

در آغوش کشیدن، یک عمل دو طرفه و متقابل است؛ ما در آغوش می‌گیریم و در آغوش گرفته می‌شویم. در این عمل، ما می‌فهمیم که در بده و بستان‌های زندگی، تساوی وجود دارد و مهربان‌تر و پذیراتر می‌شویم. در آغوش گرفتن به ما یاد می‌دهد که عشق، جریان دو سویه دارد. 

کاهش تنش‌های زندگی مشترک

وقتی در آغوش می‌گیریم یا در آغوش گرفته می‌شویم، اوکسیتوسین‌مان بالا می‌رود و میزان شادی‌مان افزایش پیدا می‌کند. شادی زوجین زندگی مشترک با نشاط ‌تری را برای آن‌ها رقم می‌زند و از تنش‌ها تا مقدار زیادی می‌کاهد.

افزایش حس تعلق

بغل کردن می تواند باعث ترشح اکسی‌توسین از مغز، و موجب افزایش حس تعلق زنان بـه شخص مقابل شود. ترشح این هورمون سبب بالا رفتن حس تعهد زن نسبت بطرف مقابل نیز می شود. بغل کردن با انتقال احساسات از طریق بدن باعث ایجاد صمیمیت میشود.

بهبود روابط جنسی

تحقیقات نشان داده زوج‌هایی که زمان بیشتری را صرف آغوش و نوازش می‌کنند، از روابط جنسی خود نیز، رضایت بیشتری دارند. حتی اثرات این رضایت، می‌تواند بسیار بلند مدت باشد.

در آغوش گرفتن و در آغوش کشیده شدن برای بقای رابطه ضروری اسـت

از هر فرصتی برای در آغوش گرفتن همسرتان استفاده کنید

نزدیک بودن بـه همسرتان به شما صد‌ها فرصت برای در آغوش گرفتن یک دیگر میدهد. در آغوش گرفتن می‌تواند فاصله‌های ایجاد شده را بین طرفین در اتفاقات روزمره‌ی زندگی، پُر کند. در آغوش کشیدن همسرتان پس از بیدار شدن از خواب، قبل از ترک خانه و رفتن بـه محل کار، هنگام ورود به خانه، هنگام تشکر، هنگام خوابیدن، زمانی که همسرتان تغییری در ظاهرش ایجاد می‌کند، مثلا لباس جدیدی به تن می‌کند و…

هر نوع آغوشی میتواند حسی خاص و قوی تر را منتقل کند. می‌توانید دست‌هایتان را دور کمر همسرتان حلقه و یا با یکی از دست هایتان موهای او را نوازش کنید. می‌توانید بدن همسرتان را را به بدن خود فشرده و نگه دارید. نفس‌های عمیق بکشید و همراه با بازدم فشار‌های روحی روانی را از خود دور کنید. البته بـه یاد داشته باشید فشاری کـه وارد می کنید نباید برای شخص مقابل اذیت کننده باشد و باید اجازه دهید طرف مقابل نیز همین میزان اسانی را در آغوش شـما تجربه کند.

یکی دیگر پوزیشن‌های بغل کردن کـه می تواند سوپرایز کننده باشد، در آغوش گرفتن همسرتان از پشت سر اسـت. دراین حالت میتوانید از پشت بـه او نزدیک شده دستانتان را دور کمرش حلقه کنید و با تکیه دادن سرتان روی شانه‌های وی حس آرامش رابه خود و شریکتان القا کنید. هنگامیکه همسرتان را بغل کرده اید، می‌توانید در حالی‌کـه او را در آغوش دارید با او حرکت کرده و بدین ترتیب بر مدت زمانی کـه او را در آغوش دارید بیافزایید.

• بـه یاد داشته باشید کـه همیشه درخواست شریکتان برای در آغوش کشیده شدن بـه معنای درخواست رابطه جنسی نیست. در برخی موارد نیاز خانم‌ها از بـه آغوش کشیده شدن دریافت احساس امنیت و دوست داشته شدن می باشد.

• هنگام جدا کردن همسرتان از آغوشتان بـه یاد داشته باشید اینکار رابه آرامی انجام دهید و تا جای ممکن، بعنوان مثال با گرفتن دست او و یا روش‌های دیگر بـه برقرار ماندن تماس فیزیکی کمک کنید. این هنگام بهترین لحظه برای برقراری تماس چشمی و لبخند زدن بـه همسرتان و انتقال حس رضایت میباشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا