اخراج ناسازگارها
چه چیزهایی را باید از نظام تغذیه خود حذف کنیم؟
به کوشش محسن رویگر
روغن نباتی و کره گیاهی ـ انواع روغنهای جامد و مایع و مارگارین ـ رسوب کلسترول در دیواره رگها، تنگی عروق قلب، افزایش فشار و کلسترول بد، کاهش کلسترول خوب، ایجاد زخمهای گوارشی، اختلال در سوختوساز گلوکز، افزایش التهاب بدن ـ روغنهای حیوانی، روغن زیتون، کنجد، هسته انگور، آفتابگردان
سرخکردنیها ـ متأسفانه غذاهای سرخکردنی در بین ایرانیها محبوبیت بسیاری دارند- از بین رفتن املاح معدنی، ویتامینها و آنزیمهای مفید، اختلال در گوارش ـ کبابی کردن، بخارپز یا آبپز کردن
غذاهای پرچرب ـمتأسفانه طبع ایرانیها به غذاهای چرب بیشتر تمایل دارد. – افزایش وزن و چاقی، افزایش کلسترول و خطر ابتلا به انواع بیماریها ـ غذاهای کبابی، بخارپز یا آبپز
نوشیدنیهای صنعتی ـ نوشابه، دلستر، ماءالشعیر، آبمیوههای صنعتی ـ پوسیدگیهای دندانها، چاقی، سوءتغذیه، سنگ کلیه، دیابت، چینوچروک پوست، پوکی استخوان، بیماریهای کبدی، آلرژی، کاهش حافظه، بیماریهای قلبی و عروقی و… ـ سردنوشهای طبیعی
غلات تصفیه شده ـ آرد سفید و آرد برنج (بدون سبوس) ـ افزایش خطر ابتلای سرطان کلیه، افزایشدهنده چربیهای خون ـ استفاده از آرد گندم، جو و برنج سبوسدار
شیرینکنندههای مصنوعی ـ در انواع بیسکویت، شکلات، کیک، آدامس، بستنی و… استفاده میشود. ـ سرکوب سیستم ایمنی بدن، برهم زدن تعادل املاح و مواد معدنی در بدن، کاهش انعطافپذیری و عملکرد بافتها، افزایش بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش چربی و فشارخون، چاقی، کاهش حافظه، دیابت، یبوست، سنگ کیسه صفرا و کلیه، میگرن، آسم و آلرژی و… ـ عسل، شکر سرخ، توت، مویز و سایر شیرینی طبیعی
تنقلات مصنوعی ـ چیپس، پفک، شکلات، نوشمک، کیک، آدامس، کاکائو و… ـ کماشتهایی، ناراحتیهای عصبی، آلرژی پوستی و تنفسی، ریزش موضعی مو، کاهش رشد کودکان، کیستهای تخمدان، نازایی، سرطان و… ـ عسل طبیعی، شکر سرخ، شیره خرما، توت و انجیر خشک، برگه هلو و زردآلو، چهارمغز، سقز، کندر
مرغ ماشینی ـ!!!!!- افزایش اسید لاکتیک بدن که موجب افسردگی، ترس، اضطراب و دیدن کابوس میشود. بلوغ زودرس، افزایش سرطان سینه در خانمها و سرطان پروستات در آقایان ـ گوشت گوسفند، مرغ محلی، غاز، اردک
سس ـ انواع سسهای کارخانهای موجود در بازار مثل سس مایونز ـ ناراحتیهای کبدی، آلرژی، سنگهای صفراوی، گرفتگی عروق کرونر قلب، چرب شدن سریع پوست و موـ انواع سسهای گیاهی طبیعی
فرآوردههای گوشتی صنعتی ـ سوسیس، کالباس، هاتداگ، همبرگر، کبابلقمه و… ـ افزایش خطر بروز سرطان معده، پوکی استخوان، فشارخون، بیماریهای قلبی و عروقی و سکته مغزی ـ استفاده از گوشتهای طبیعی
ترشی و سرکههای صنعتی ـ!!!!!- ایجاد اشتهای کاذب و پرخوری، ایجاد، ناراحتیهای گوارشی مانند زخم معده و اثنیعشر، افزایش ابتلا به بیماریهای استخوانی و مفصلی، ضعف اعصاب، صرع ناتوانی جنسی ـ ترشیهای گیاهی، آب لیموترش تازه، سرکههای طبیعی و زیتون پرورده
مواد کافئیندار ـ چای، قهوه، نسکافه ـ افزایش قند خون و ترشح اسید معده و قند خون، حرکت نامنظم ماهیچههای قلب، کاهش جذب آهن در رودهها و … ـ بهره گرفتن از دمنوشهای طبیعی
کمپوت و کنسرو – به دلیل روحیه آسانطلبی، خیلیها از آن استقبال میکنند – ایجاد کمخونی ناشی از فقر آهن، افزایش حملات میگرنی ـ کمپوتهای خانگی
ظروف آلومینیومی ـ!!!!!- ایجاد بیماریهایی مانند آلزایمر، راشیتیسم، کمخونی، اختلالات گوارشی و… ـ ظروف مسی، لعابی، چینی، چدنی و سنگی