ارده و خواص آن

ارده و خواص آن

من کنجد مقشر نرم ساییده هستم که در کتب طبی قدیم از من به نام رهشی یاد شده است. در ایران با من نوعی حلوا درست می کنند که به نام ((حلوا ارده )) معروف است، سابقا مرا با شیره مخلوط کرده به نام ارده شیره می خوردند، و یکی از شعرای قدیم در وصف ارده شیره دیوانی دارد. من مجموعه ای از مواد سفیده ای مخلوط با روغن هستم، من جزو غذاهای مقوی بوده و اشتها را کم می کنم و نرم کننده صلابت ظاهری و باطنی هستم. در صنعت بیسکویت سازی روغن مرا گرفته آرد آن را جهت ترد شدن به بیسکویت می زنند.
روغن کنجد
من دیر فاسد می شوم، و در زمستان هم منجمد نمی گردم، انواع دست اول و مرغوب من به مصارف تغذیه می رسد. چهل تا شصت گرم من معده را نرم می کند و از روغن زیتون می باشم. در صنعت از انواع فشار دوم من برای ساختن بریانتین و صابونهای مختلف استفاده می کنند. اگر مرا با زرده تخم مرغ مخلوط کرده، روی ورمهای جلدی و ورم پلک بیندازند، آنها را می برم، مالیدن من در روی زخم سوختگی مفید می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا