اسنک تخم مرغ و ماهی

اسنک تخم مرغ و ماهی

مواد لازم برای چهار نفر:
تخم مرغ ۴ عددپنیر ۴ برششیر ۴ قاشق غذاخورینان فانتزی سبوس دار(کوچک) ۲ عددکره ۲ قاشق غذاخوریماهی پخته شده(یا ماهی دودی) ۴ برشنمک به میزان لازمفلفل به مقدار لازمطرز تهیه:تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. پنیر رنده شده، نمک و فلفل را نیز بیفزایید. سپس در تابه ای کمی کره بریزید و با مخلوط تخم مرغ و پنیر، خاگینه درست کنید.نان ها را به صورت دو نیم دایره برش دهید و در سینی فر بگذارید و مدت ۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا نان ها گرم شوند.سپس روی هر قطعه نان کمی کره بمالید و مقداری از خاگینه را روی آن قرار دهید و یک تک ماهی روی آن گذاشته و در ظرف بچینید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید