سبزیجات سبز مایل به زرد به دلیل ترکیبات موجود در آنها دارای اثر ضد سرطان و ضد اکسیدان هستند.
مجید حسن قوی متخصص تغذیه گفت: سبزیجاتی که رنگدانههای سبز مایل به زرد دارند، حاوی مواد مبارزه کننده با سرطان هستند. وی افزود:به دلیل داشتن یک سری مواد از جمله، ویتامینها، مادهها و پیش مادههایی که دارای خاصیت ضد سرطان هستند ضمن اینکه این منابع غنی از فیبرند و ویتامینها و املاح معدنی بدن را تامین میکند.وی ادامه داد: اکسیدانها موادی هستند که در اثر استرسهای رونهای که به بدن دارد میشود تولید شده و بدن به وسیله آنتی اکسیدانها با آنها مقابله میکند به همین دلیل مواد غذایی سرشار از مواد آنتی اکسیدان مانند سبزیجات، حاوی فیبر، میوهجات، سبزیجات سبز مایل به زرد مثل، نخود فرنگی ، ذرت اورکادو توصیه میشود.این متخصص تغذیه تصریح کرد: به دلیل وجود پیش مادههایی در این سبزیجات از جمله بتاکاروتن که بعد از مصرف در بدن تبدیل به ویتامین a میشود از سرطان جلوگیری میکند.قوی در پایان اظهار داشت: مصرف این نوع سبزیجات سبز رنگ از جمله کلم در پیشگیری از سرطان کلون موثر بوده و ترکیبات حاوی مواد زرد یا قرمز مثل هویج و گوجه فرنگی که حاوی مواد کاروتن و مواد آنتی اکسیدان هستند اثر ضد سرطانی بسیار بالایی دارند.
این سبزیجات “سرطان” را دور میزنند
- اردیبهشت 24, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 175 نفر
- برچسب ها : اکسیدانها, بهداشت و سلامت, پیشگیری ازسرطان, سبزیجات, گیاهان
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵