برنج کاسه ای آذری

برنج كاسه ای آذری

مواد لازم:
برنج                        ۳ پیمانهذرت                        ۱ پیمانهنخودفرنگی               ۱ پیمانههویج خردشده          ۲ عددگوشت مرغ              ۲۵۰ گرمزرشک                     ۲ قاشق غذاخوریخلال بادام                ۲ قاشق غذاخوریپیاز خرد شده           ۲ عددنمک، فلفل و ادویه       به مقدار کافیروغن                      به مقدار لازمطرز تهیه:
پیاز را سرخ می کنیم. کمی زعفران به آن می زنیم و برنج خیس خورده را (بدون آب) به آن اضافه می کنیم. زردچوبه، دارچین، پودر کاری و نمک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.کمی روغن اضافه می کنیم. سپس هویج و نخودفرنگی و ذرت آب پز را اضافه می کنیم (در صورت دلخواه قارچ و فلفل سبز نیز می توان اضافه کرد).سپس کمی از خلال بادام و زرشک را افزوده و ۳ لیوان آب می ریزیم و می گذاریم کمی بپزد.مرغ را نیز جداگانه با نمک و ادویه می پزیم.بعد در یک ظرف بزرگ چرب شده، کمی زرشک و بادام ریخته و سپس لایه لایه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضافه می کنیم.می توانیم روی آن بادام ریخته یا با سیب زمینی رنده شده روی آن را بپوشانیم.سپس بدون فویل (و در صورتی که روی آن را با سیب زمینی یا بادام نپوشانده ایم با فویل) در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می پزیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا