بهترین جایگزین برای “سس‌های مایونز” مضر صنعتی + دستور تهیه

بهترین جایگزین برای "سس‌های مایونز" مضر صنعتی + دستور تهیه

مصرف سس‌هایی مانند “مایونز” به‌دلایل مختلف از جمله حد بسیار بالای مواد نگهدارنده موجود در آنها مانند “بنزوات سدیم” که یک ماده سرطانزا است، به‌شدت برای سلامتی مضرند و می‌توانند منجر به انواع و اقسام بیماری‌ها شوند اما… .

متأسفانه امروزه مصرف انواع و اقسام “سس‌های صنعتی و فرآوری‌شده” مانند سس‌های مایونز برای سالادها و غذاهایی مانند الویه، افزایش زیادی یافته است، مصرف این سس‌ها به‌دلایل مختلف از جمله حد بسیار بالای مواد نگهدارنده موجود در آنها مانند “بنزوات سدیم” که یک ماده سرطانزاست، به‌شدت برای سلامت مضر است و مصرف درازمدت و مستمر این مواد می‌تواند منجر به انواع و اقسام بیماری‌ها شود.

اما در مقابل می‌توان بسیاری از این سس‌ها را با مواد اولیه سالم و مغذی در منزل تهیه کرد که این امر هم کمک زیادی به ارتقای سطح سلامتی شما خواهد کرد و هم به‌لحاظ اقتصادی مقرون‌ به‌صرفه‌تر خواهد بود.

در ادامه، نحوه تهیه یک نوع “سس الویه” خانگی بسیار خوشمزه و مغذی آموزش داده شده است:

مواد لازم برای تهیه سس الویه: ارده یک قاشق غذاخوری، سیر یک حبه، نخود پخته ۶ قاشق غذاخوری، نمک معدنی طبیعی (فاقد ید صنعتی) یک قاشق غذاخوری، فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری، روغن زیتون یک لیوان، آبلیمو ترش تازه نصف لیوان.

طرز تهیه: تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته و کاملاً مخلوط کنید تا سس کاملاً یکنواختی به‌دست آید؛ در صورت غلیظ شدن سس مقداری آب نخود به آن بیفزایید و اگر رقیق بود، نخود اضافه کنید.

این سس برای غذاهای مشابه و سالادهایی نظیر سالاد کاهو و کلم نیز استفاده می‌شود؛ در تهیه این سس می‌توانید به‌جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا