مصرف “فندق” خطر بروز اختلالات قلب و عروق را کاهش می دهد.
دکتر محمد صادق پور عباسی فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مصرف منظم یک عدد “فندق” در روز، فشار و قند خون به ویژه در افراد چاق، موجب کاهش بیماریهای قلب و عروقی می شود.
وی افزود: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز و افزایش سلامت قلب افراد میشود.
این متخصص و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: تحقیقات جدید دانشمندان نشان داد که بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن ارتباط نزدیک وجود دارد.پور عباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلا به دیابت تیپ ۲ در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک تصریح کرد: این بیماران باید رژیم غذایی خود را به سمت کاهش وزن و مصرف منظم فندق تغییر دهند.
بیماران قلبی “فندق” بخورند
- اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 111 نفر
- برچسب ها : اختلالات قلب وعروق, بهداشت و سلامت, تغذیه, سروتونین, فندق