ترش شامی

ترش شامي

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=نیم کیلونان خشک کوبیده=یک پیمانهشیر=یک پیمانهجوش شیرین=۱ قاشق مرباخوریپیاز متوسط=۲ تا ۳ عددآب گوجه فرنگی=۳ تا ۴ لیوانآبلیمو=۲ تا ۳ قاشق سوپخوریتخم مرغ=۲ عددنمک و فلفل=بقدر کافیطرزتهیه:
 نمک و فلفل و نان خشک کوبیده را در شیر حل کرده،پیاز را از رنده ریز رد می کنیم و تخم مرغ و جوش شیرین و پیاز را به مایه اضافه کرده بهم می زنیم. گوشت را می ریزیم،تمام مواد را خوب مخلوط می کنیم.۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن در ماهیتابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا داغ شود.از مایه گوشت گلوله هایی به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد می کنیم.وسط آن را با انگشت سوراخ کوچکی کرده و دو طرفش را در روغن سرخ می کنیم. بعد آب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده داخل ظرف شامی می ریزیم. حرارت را ملایم کرده تا آب گوجه فرنگی کاملا غلیظ شده و مغز شامی پخته شود. ممکن است بجای آب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل کرده داخل شامی بریزیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا