مواد لازم:پیاز ریز سفید ۶ عددکرفس خرد شده ۳ قاشق سوپخوریروغن ۳ قاشق سوپخوریآب گوجه فرنگی ۰.۷۵ فنجانسس مایونز ۰.۵ فنجانگوجه فرنگی ۱ عددآویشن قدرینمک قدریطرز تهیه:پوست پیاز را بکنید و وسط آن را بیرون بیاورید بهطوری که بیش از سه پره آن باقی نماند. خردههای پیاز را که از وسط در آوردهاید، ریز ریز کنید، پیازهای خرد شده را به اندازه یک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنید. گردوی کوبیده و پوره گوجه فرنگی را بر آن بیافزائید.مخلوط بالا را روی آتش بگذارید تا کمی بپزد و سپس پیازهای تو خالی را از این مخلوط پر کنید. پیازهای پر شده را در یک دیزی سفالی یا چینی نسوز بچینید و رویش آب گوجه فرنگی بریزید. سپس تمام مواد فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.
دلمه پیاز
- بهمن ۱۱, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 84 نفر
- برچسب ها : آشپزی, پیاز, دلمه, غذا, فوت کوزه گری, کرفس, گوجه فرنگی