مواد لازم:
شیر=۱ پیمانهخمیر ترش=۱ قاشق سوپخوری یا بکینگ پودر یک قاشق مرباخوریروغن آبکرده یا روغن زیتون=۲/۱ پیمانهآرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود ۵/۲ تا ۳ پیمانهنمک=یک قاشق چایخوریطرز تهیه:خمیر ترش و یا بکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.