مواد لازم:
کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرمتخم مرغ ۲ عددپنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرمآرد نان ۵۰ گرمسرکه ۱ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده مقداریتخم مرغ آب پز سفت ۳ عددنمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه:کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید.سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم.
رولت تن ماهی و تخم مرغ
- آذر ۲۶, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 89 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, کنسرو ماهی تن ، تخم مرغ