زعفران از نظر طب قدیم ایران دارای طبع گرم استکه مهمترین خاصیت آن که از گذشته مورد استفاده قرار می گرفته، درمان افسردگی است.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: زعفران نه تنها عوارض رنگ دهنده های مصنوعی همچون حساسیت زایی را ندارد، بلکه حاوی ویتامینهای B1 ، B2 ، B6 ، ویتامین C و دیگر مواد مغذی موردنیاز بدن است.
دکتر نوید عطار با بیان اینکه بر اساس تحقیقات صورت گرفته، زعفران مانع گسترش سرطان سینه می شود، افزود: زعفران به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به عنوان توان بخش قلب (کاردیوتونیک) و پیشگیریکننده از بیماریهای قلبی و سرطان نیز مطرح است.
وی، مصرف چای زعفران را موجب بهبود هضم غذا دانست و افزود: زعفران، علاوه بر اثر مسکن درد و تحریک اعصاب وسرخوشی، با تأثیر بر خون سازی، به بهبودگردش خون کمک میکند.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کاهش خونریزیهای بعد از زایمان، تقویت قوای جنسی، پاکسازی کبد، رفع سرفه، پاکسازی کلیه و مثانه و تقویت حافظه و یادگیری را از خواص دیگر زعفران برشمرد و افزود: همچنین زعفران درکاهش فشار و چربی خون، درمان برونشیت، رفع نفخ معده، درمان آسم و کاهش درد دندان موثر بوده و آرام بخش و خواب آور، روشن کننده پوست صورت و دارای اثرات ضدتشنجی است.
زعفران ۳۰ خاصیت برای تقویت سلامتی دارد

- اردیبهشت 29, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 139 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تحریک اعصاب, تقویت سلامتی, خون سازی, درمان برونشیت, زعفران, گیاهان, مسکن درد
اشتراک گذاری این صفحه در :

عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶