مواد لازم :
انبه ۱ عدد گوجه فرنگی (حبه ای) ۲ عدد پیاز نگینی ۱ عد یا پیازچهجعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه آب لیمو ترش تازه به میزان لازمنمک و فلفل و روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوریطرز تهیه :
انبه را از وسط به دو نیم تقسیم نمائید (از طول) سپس هسته را جدا و روی سطح آن شیارهائی به شکل شطرنج ایجاد نموده سپس از پوست جدا ودر کاسه بریزید و با سایر مواد مخلوط نمائید.
سالاد انبه

- دی 13, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 133 نفر
- برچسب ها : آشپزی, انبه, پیاز, سالاد, فوت کوزه گری, گوجه فرنگی
اشتراک گذاری این صفحه در :

روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶