سالاد انبه

سالاد انبه

مواد لازم :
 انبه ۱ عدد گوجه فرنگی (حبه ای) ۲ عدد پیاز نگینی ۱ عد یا پیازچهجعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه آب لیمو ترش تازه به میزان لازمنمک و فلفل و روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوریطرز تهیه :
انبه را از وسط به دو نیم تقسیم نمائید (از طول) سپس هسته را جدا و روی سطح آن شیارهائی به شکل شطرنج ایجاد نموده سپس از پوست جدا ودر کاسه بریزید و با سایر مواد مخلوط نمائید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا