مواد لازم :
انبه ۱ عدد گوجه فرنگی (حبه ای) ۲ عدد پیاز نگینی ۱ عد یا پیازچهجعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه آب لیمو ترش تازه به میزان لازمنمک و فلفل و روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوریطرز تهیه :
انبه را از وسط به دو نیم تقسیم نمائید (از طول) سپس هسته را جدا و روی سطح آن شیارهائی به شکل شطرنج ایجاد نموده سپس از پوست جدا ودر کاسه بریزید و با سایر مواد مخلوط نمائید.
سالاد انبه
- دی ۱۳, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 90 نفر
- برچسب ها : آشپزی, انبه, پیاز, سالاد, فوت کوزه گری, گوجه فرنگی