مواد لازم :
برنج ۱۰۰ گرمسرکه ۰.۵ فنجاننخود ۰.۵ فنجاننخود فرنگی ۰.۵ فنجانآرتیشوک ۴ عددکرفس خرد شده ۵۵ گرمتخم مرغ پخته ۴ عددتربچه ۴۵ گرمروغن زیتون ۱ فنجان
طرز تهیه :برنج را میشوئیم با یک پیمانه آب و کمی نمک میگذاریم بجوشد و پخته شود , بعد آنرا در صافی می ریزیم , آنگاه روغن زیتون , سرکه , نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و قلب آرتیشو را ریز خرد میکنیم و برنج و سبزی های پخته شده را با روغن زیتون و سرکه مخلوط میکنیم و مغز کرفس را ریز خرد میکنیم و تخم مرغهای سفت شده را رنده میکنیم و تمام مواد را در هم می نمائیم و بهم میزنیم و در ظرف میریزیم و با تربچه و زیتون اطراف آنرا تزیین میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.