سالاد تبولی (لبنانی)

سالاد تبولی (لبنانی)

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر :
بلغور گندم ریز= ۳/۲ پیمانه
جعفری –ریز خرد شده=۶ پیمانه
نعنا تازه- ریز خرد شده =۲/۱پیمانه
گوجه فرنگی- خرد شده= ۵عدد
پیازکوچک- خرد شده ۲عدد(۲۰۰گرم)
پیازچه- خرد شده= ۲عدد
روغن زیتون-تصفیه نشده= ۴/۱پیمانه(۶۰میل)
آب لیموی تازه =۲/۱پیمانه(۱۲۵میل(
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم

طرز تهیه:
بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.نکته:۱-این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.۲- این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا