ساندویچ مثلثی سرخ شده

ساندویچ مثلثی سرخ شده

مواد لازم:
نان تست=۱ بستهسینه مرغ آبپز شده و ریز شده=۱ لیوانهویج=۴ عددسیب زمینی=۳ عددکنسرو نخودفرنگی=۲/۱ لیوانکنسرو ذرت=۲/۱ لیوانپیاز رنده شده=۲ عددنمک و فلفل و زردچوبه=کمیسس مایونز=به مقدار لازمتخم مرغ زده شده=۳ تا ۴ عددآرد سوخاری=به مقدار لازمروغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

طرز تهیه:
 پیازها را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید سپس سیب زمینی ها و هویج ها را که به صورت نگینی ربز خرد کرده اید به پیاز اضافه کرده و همراه با روغن تفت دهید تا بپزند سپس نخودفرنگی و ذرت را به همراه مرغ پخته شده و ریز شده به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید و کمی تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید. نانها را به صورت مثلثی شکل خرد کرده سپس روی هر کدام از نانها کمی سس مایونز بکشید.
 روی نانها کمی از مواد با قاشق ریخته و طرف دیگر نان را با قطعه دیگر نان بپوشانید.
هر کدام از ساندویچ ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانیکه نانها طلایی رنگ شوند.
نکته: می توانید به جای مرغ از کنسرو تن ماهی استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا